Het heeft niet veel gescheeld. Het was
echt op het nippertje. Maar de crisis is ontweken. Er zat uiteindelijk toch een
pasta in ons weekmenu.
WEEK 22: NO PASTA? OH MY…
OH WAIT, THERE IT IS.
Vrijdag 24 mei 2013
|
Wraps met gerookte zalm en courgetteslaatje
|
Zaterdag 25 mei 2013
|
Wraps met gerookte ham en paprikaslaatje
|
Zondag 26 mei 2013
|
|
Maandag 27 mei 2013
|
Curryrijst met scampi’s en courgette
|
Dinsdag 28 mei 2013
|
Pasta met erwtenpuree en spekjes
|
Woensdag 29 mei 2013
|
Autorijles 3: olijvenbroodjes met
groentjes (veggie)
|
Donderdag 30 mei 2013
|
Wraps met gerookte zalm en courgetteslaatje – Gerookte zalm, komkommer, courgette, veldsla en een zelfgemaakt mierikswortelsausje. Meer heb je soms niet nodig. |
Wraps met gerookte ham en paprikaslaatje – De volgende dag waren er nog wraps over! Deze keer belegde ik ze met Boursin Cuisine, gerookte ham en zongedroogde tomaatjes. |
Quinoamuse Boursin – Op zondag begon ik afkickverschijnselen te krijgen van pasta, maar Merlot begon stilaan te veranderen in een levende zombie door de nakende thesisdeadline. Zombie trumps pasta junkie. Met pijn in het hart schoof ik m’n pasta opzij en nam ik m’n superfood superwapen uit de kast… quinoa! *insert dramatic music* En raad eens? Mijn quinoamuse is ook lekker met Boursin! Wanneer Merlot rilde bij zijn eerste hap, wist ik dat ik de goede beslissing had genomen. Zo goed deed het hem. Mijn arm thesisnachtuiltje. |
Op de avonden dat ik rijles heb – van 18:00 tot 20:00 – moet ik iets verzinnen dat Merlot kan ‘klaarmaken’. Ovenbroodjes voldoen net aan die vereiste. Ze op de foto zetten, zijn we vergeten wegens grote honger en auto-opwinding.
Lamsstoofpotje met abrikozen – In twee woorden: TRÈS YUMMY! |
Lamsstoofpotje met abrikozen – De rest van mijn woorden zal ik gebruiken tijdens het uittypen van dit recept. Zoveel yummyness voor mezelf houden, zou een misdaad zijn. |
Reacties
Een reactie posten