Dat rijmt! En ook wel: on verra’s leiden tot verdacht
veel veggie! Dat allitereert!
Pizza Parmigiana |
WEEK 23: PARMIGIANA
ET DES TAS D’ON VERRA
Vrijdag 31 mei 2013
|
Pizza Parmigiana (veggie)
|
Zaterdag 1 juni 2013
|
Alleen thuis: on verra (pasta met avocado en tomaat) (veggie)
|
Zondag 2 juni 2013
|
Verjaardagsfeestje Rubis: on verra (pasta met kruidenpasta) (veggie)
|
Maandag 3 juni 2013
|
Italiaanse puree met steaks en slaatje
|
Dinsdag 4 juni 2013
|
Autorijles 4: on verra (overnight oats)
(veggie)
|
Woensdag 5 juni 2013
|
Autorijles 5: on verra (pasta pesto) (veggie)
|
Donderdag 6 juni 2013
|
Persvoorstelling Wrangler: on verra (hapjes)
|
Pizza Parmigiana – Sinds de halve finale van De Beste Hobbykok van Vlaanderen had ik zin
in pizza. Dus dan maken we dat, hé! |
Pizza Parmigiana – Ik benutte de kans om nog
een Parmigiana-variant in ons
weekmenu te smokkelen. Ik maak niet vaak hetzelfde hoor, soms lijkt het alleen wat op elkaar. *kijkt eens onschuldig* |
Pizza Parmigiana – Ik zou kunnen zeggen dat
dit SUPER lekker was, maar dan zou ik wel keihard ‘DUH!’ moeten toevoegen. En dat is niet mijn stijl. |
Italiaanse puree met steaks en slaatje – De overschot van
de Boursin die ik had gekocht voor de wraps van vorige week verdween in deze puree. Ik voegde er ook olijfjes, zongedroogde tomaatjes en basilicum aan toe voor wat extra Italian-ness. |
Italiaanse puree met steaks en slaatje – Bij de steaks
maakte ik een balsamicosausje met rode uien. I love it when a plan comes together. Het was lekker! |
Op donderdag mocht Merlot naar zijn allereerste blogevent:
de persvoorstelling van de nieuwe herfst/wintercollectie van het merk Wrangler. En ik mocht mee! |
Er waren broeken, er waren jassen, maar er waren ook
hapjes! Lekkere hapjes. |
Ik heb niets van de stoffen en weet-ik-veel-wat-allemaal
onthouden. Maar ik weet nu wel dat venkel goed bij chorizo past… |
En dat dit lekker gevuld vleesje was. |
Reacties
Een reactie posten