En wanneer het geen sushi kan zijn, is
een sushisalade een super idee! Maar zie eens, hoe schoon!
Sushisalade |
WEEK 16: HET KAN NIET ALTIJD SUSHI ZIJN
Vrijdag 12 april 2014 Paddenstoelenpasta met
zongedroogde tomaten en scampi’s
Zaterdag
13 april 2013 Maandelijks middelbaar-etentje
Zondag
14 april 2013 Uit eten
Maandag 15 april 2013 Sushisalade
Dinsdag 16 april 2013 Kabeljauwpuree met
broccoli en tomaat
Woensdag
17 april 2013 Kip tandoori met
rijst
Donderdag
18 april 2013 Pasta met witloofcurry
en scampi’s
Een pasta met alleen maar lekkere dingen
kan niet anders dan een lekkere pasta zijn. Dat bewees het gerecht dat ik op
vrijdagavond op nog geen tien minuutjes tijd voor mezelf in elkaar flanste. Op zaterdag
at ik patatjes op verplaatsing en op zondag kreeg ik in een bistro waar alles
op leek te zijn, behalve de room – die net op leek te moeten – een bord roomsaus
voorgeschoteld waaronder een pasta verstopt zat. Dan kan ik alleen maar denken:
dat kan ik toch écht wel beter, hoor!
Maar soit, moving on. Naar de sushisalade! Ik combineerde alle ingrediënten die
ik lekker vind in sushi in een salade. Zo gezond zo lekker, zo makkelijk, zo
mooi en zo veel variatiemogelijkheden.
Sushisalade |
Op dinsdag mengde ik onder de
bedenkelijke blik van Merlot eens kabeljauw onder puree. Met de eerste hap
veranderde zijn blik van bedenkelijk naar verrast. De kabeljauwpuree zat
boordevol smaak. Al moet ik wel toegeven dat de andere ingrediënten daar ook
veel mee te maken hebben: véél knoflook, peper, zout, olijfolie en citroensap.
Op woensdag maakte ik een lekkere kip
tandoori met rijst, maar miste ik zelf groentjes. De volgende keer stoom ik er
broccoli bij! En op donderdag sloot een lekkere pasta met zoete witloofcurry
onze weekmenu-week weeral af.
Pasta met witloofcurry en scampi's |
Eigenlijk sloot het ijsje dat we daarna nog bij Myrtille aten onze weekmenu-week af, maar shhh.
Reacties
Een reactie posten