De laatste weken lijkt mijn blogje
eerder op een autoblog dan op een kookblog. Niet dat ‘autoblog’ waarschijnlijk echt
een soort blog is, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Ik schrijf over wat mij
bezighoudt. En de laatste weken denk ik nu eenmaal veel minder na over weekmenu’s,
recepten en kookboeken, en veel meer over parkeren, de autostrade en autootjes die ik wil kopen.
Daarbij komt nog dat Merlot een tijdje
zonder computer zat, waardoor ik zonder (mooie) fotootjes zat. En dat kon ik
dan weer gebruiken als handig excuus, want een weekmenu en recepten zonder foto’s
zijn – om eventjes schaamteloos een populaire zoekterm te gebruiken – als
rodekoolsoep zonder rodekool. Terwijl mijn rijlesverslagjes het net wél vooral van
de woordjes moeten hebben.
Maar zelfs in deze vreemde car kinda trumps cooking-fase moet wel nog
steeds worden gegeten en dus ook gekookt. Bovendien heb ik niet langer een excuus om
niet te tonen wat dat was, aangezien Merlot mij ondertussen heeft geleerd om
zelf voor mooi bewijsmateriaal te zorgen. Vanaf nu bewerk ik mijn fotootjes
zelf. Ik
ben benieuwd wat dat zal doen met m’n pageviews.
WEEK 25-26: CAR KINDA TRUMPS COOKING
Vrijdag 14 juni 2013
|
Pasta met asperges (veggie)
|
Zaterdag 15 juni 2013
|
Pasta met oesterzwammen (veggie)
|
Zondag 16 juni 2013
|
Spaghetti vol verse groenten
|
Maandag 17 juni 2013
|
Pseudo paella española
|
Dinsdag 18 juni 2013
|
Autorijles 8: pseudo paella española (veggie)
|
Woensdag 19 juni 2013
|
Autorijles 9: on
verra (broccoli-champignonssoep met crackers)
|
Donderdag 20 juni 2013
|
Pasta met broccolisaus (veggie)
|
Vrijdag 21 juni 2013
|
Ladies’
Night (veggie)
|
Zaterdag 22 juni 2013
|
Mediterrane overschotjespasta Ladies’ Night (veggie)
|
Zondag 23 juni 2013
|
Verjaardagsfeest
Gourmand (koude schotel met vis)
|
Maandag 24 juni 2013
|
Overschotjes verjaardagsfeest
|
Dinsdag 25 juni 2013
|
Autorijles 10: on verra
|
Woensdag 26 juni 2013
|
Gazpacho met
crackers
|
Donderdag 27 juni 2013
|
Preiroompasta met gerookte zalm
|
Pasta met broccolisaus – Groen, gemakkelijk en gezond. Goed
genoeg, als je het mij vraagt! |
Ladies’ Night – Ik had Ettie en Ecarlate uitgenodigd voor
een semi-light Ladies’ Night. We dronken sangria zonder alcohol… |
Ladies’ Night – …en we aten versgemaakte gazpacho… |
Ladies’ Night – …en gegrilde en gemarineerde mediterrane
groentjes, met olijventapenade, mascarponespread en brood. |
Ladies’ Night – En we vergaten dat het eigenlijk een
semi-light Ladies’ Night was terwijl we ongeveer voor de honderdste keer naar Scream keken. |
Ladies’ Night – Ik zorgde voor yoghurtmousse en Ettie
had haar mama en zus ingeschakeld om mini-cupcakejes en frambozenbavarois te maken. |
Mediterrane overschotjespasta – De volgende dag gooide ik
alles wat over was van de Ladies’ Night in een pasta die super lekker uitdraaide! |
Preiroompasta met gerookte zalm – Ik had nog een prei
liggen, een restje room en een pak gerookte zalm dat die dag moest worden gebruikt. Ik wist wat me te doen stond. |
Reacties
Een reactie posten