We aten nog eens patatjes, zelfs een
keer of twee, en voor de eerste keer polenta, vermomd als puree.
Verder maakte ik deze week onze
diepvries een beetje leger door er asperges, zalm, spaghettisaus, scampi’s,
boontjes, tomaten, kip en kabeljauw uit te halen. Wij verwachten namelijk een
nieuwe ijskast.
Er is wel degelijk een verband, hoor.
Onze nieuwe ijskast is er eentje zonder ingebouwd diepvriesje, waardoor alles
in onze grote diepvriezer in de kelder moet passen. Mission accomplished trouwens. Ik haalde er dan ook een halve
groente- en dierentuin uit. Niet
zo leuk voor de wannabe-vegetariër in
mij, maar die sus ik volgende week wel weer een beetje.
We aten deze week niet alleen patatjes en wannabe-patatjes. We aten ook een superlekkere risotto. |
WEEK 27: POTATOES AND WANNABES
Vrijdag 28 juni 2013
|
|
Zaterdag 29 juni 2013
|
Spaghetti vol verse groenten
(overschot uit de diepvries)
|
Zondag 30 juni 2013
|
Spaghetti vol verse groenten
(overschot uit de diepvries)
|
Maandag 1 juli 2013
|
Pasta diabolique
|
Dinsdag 2 juli 2013
|
Ovenpatatjes met boontjes en gemarineerde
kip
|
Woensdag 3 juli 2013
|
Tomaten-champignonsoep
Fish
pie met prei en
dragon
|
Donderdag 4 juli 2013
|
Polenta met vogelnestjes
|
Risotto à la flamande
– Of hoe je boter, citroensap, peterselie en ei eens op een andere manier in je aspergegerecht kan verwerken. |
Pasta diabolique –
De versie van Jeroen Meus met – zoals steeds – wat aanpassingen. Wegens gebrek aan room gebruikte ik melk voor de saus. Mijn lijn was blij en mijn smaakpapillen niet boos. |
Reacties
Een reactie posten