… en dat is jammer, want de combinatie
van broccoli met druifjes is echt lekker. En dat was lang niet de enige lekkere combo deze week!
Ik doe nu van tweeweekmenu trouwens. Een
beetje wispelturig, ik.
Een weekmenu vond ik een beetje te kort. Soms zijn er immers weken waarin ik weinigmoet kan koken, als ik alleen thuis ben of
we (bij iemand) gaan eten bijvoorbeeld. Bovendien zouden ongeveer een derde van
al mijn blogposts dan een weekmenu zijn, wat ook niet echt de bedoeling is. Een
maandmenu vond ik dan weer een beetje te lang om in één blogpost te gieten. En een
drieweekmenu slaat gewoon nergens op. Vanaf nu bewandel ik dus de gulden
middenweg.
Een weekmenu vond ik een beetje te kort. Soms zijn er immers weken waarin ik weinig
Quinoapizza (veggie) – Een pizzabodem maken van quinoa stond al een
tijdje op m’n lijstje. Ik belegde de pizza met Parmigiana-ingrediënten. |
Pastasalade met broccoli en druiven – De |
Surf ‘n’ Turf quinoasalade – Een quinoaatje dat mag blijven! Het recept
komt eraan. |
Shakshuka met couscous (veggie) – Met andere kruiden en
zonder basilicumpesto deze keer. Ik bleef trouwer aan het recept van Ottolenghi. Maar stiekem vond ik het mijne iets lekkerder. (Mag ik dat zeggen?) |
Colifloroni
– Merlot bedacht de naam voor deze pasta met bloemkool. Het gerecht deed hem
aan een light variant van macaroni denken. En in het Spaans (één van de talen die hij spreekt) is bloemkool coliflor. Het was zo coliflor-omnomnom dat het recept binnenkort op mijn blogje mag! |
Reacties
Een reactie posten