Het laatste weekmenu van dit jaar… Hoe
kàn dat nu? Het lijkt alsof ik vorige week pas mijn allereerste weekmenu postte.
Ik deel vandaag enkele dingen die
we tijdens de laatste twee weken van dit jaar zoal hebben gegeten, behalve de kerst-
en nieuwjaarsetentjes. Die komen nog voorbij in een aparte blogpost.
Half december brachten we de kerstsfeer in huis. Ik zou
immers zo’n 3 weken thuiszitten (vakantie, joepie!) in december en dan geen
kerstboom hebben om naar te kijken, was gewoon ondenkbaar. |
Van Mer kregen we deze kerst… ehm… -kabouters en ijzeren kerstboompjes. |
Ze stonden wel schattig als tafeldecoratie tijdens het
etentje dat we gaven voor mijn ex-collega en haar man. |
Parmigiana di Melanzane – Zij hadden mijn Parmigianadi Melanzane nog niet geproefd. Dit vegetarische ovengerecht is àltijd een succes. Probeer het écht eens! Deze keer serveerde ik de Parmigiana in individuele ovenschaaltjes, en dat was zo handig dat ik dat vanaf nu altijd zo ga doen. |
Kokosrijstpap met mango en speculaas – Als voorgerecht
maakte ik mijn pompoensoep met Pimentón, maar daarvan vergaten we een foto te nemen. Het nagerecht was deze kokosrijstpap met mango en speculaas. |
Savooikoolstoemp met spekjes – Gelukkig was mijn smaakvermogen de volgende
dag teruggekeerd en was er nog stoemp over. Deze keer mengde ik er spekjes onder. Een bord vol herinneringen aan m’n oma. |
Reacties
Een reactie posten