Doorgaan naar hoofdcontent

Currently {2014/2}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

Looking forward to: Mijn verjaardagsfeestje op zondag en de levering van het Smartmat-pakket op maandag (mijn eigenlijke verjaardag). Over beide schrijf ik nadien nog een aparte blogpost.

Loving: M’n nieuwe botjes! Ze kwamen eerder deze maand al voorbij in m’n Instagram Instants. Ik heb er bijna mijn bus door gemist (omdat ik de tijd uit het oog was verloren terwijl ik ze aan het kopen was), maar ze zijn het meer dan waard. Als het mooie lenteweer aanhoudt, moet ik ze binnenkort wel opbergen tot volgende herfst, vrees ik. Ze zijn aan de binnenkant afgewerkt met een pelsje…


Making me happy: De Happy Challenge! Ik merk dat ik elke week uitkijk naar wanneer de nieuwe opdracht online komt. Heb jij al mijn vorige Happy Challenge-blogposts al gelezen?

Eating: All kinds of veggie! Omwille van de Dagen Zonder Vlees. En jij?

Thinking about: Slim Concept-receptjes. Echte dieetreceptjes (zonder koolhydraten, vetstoffen…) vind ik best moeilijk om te bedenken, maar ik vind het een leuke uitdaging! Houd m’n blog in de gaten, want ik ga proberen er regelmatig eentje te posten.


Reading: Harry Potter en de Relieken van de Dood. Het laatste boek alweer. Hoewel ik ze allemaal al talloze keren heb gelezen, ga ik Harry Potter toch weer missen. Al kijk ik er ook wel een beetje naar uit om in een nieuw boek te beginnen, eentje dat ik nog niet heb gelezen. Na Harry Potter begin ik eindelijk aan de trilogie van De Hongerspelen. Ik heb speciaal de films nog niet gezien omdat ik eerst de boeken wil lezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het verhaal, want heb er alleen nog maar goede dingen over gehoord.

Laughing about: Die keer dat ik ging slapen aan ‘mijn’ kant van het bed en – helemaal gedesoriënteerd – wakker werd aan mijn liefje’s kant. Seriously, what happened there?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: hapje in een glaasje

Ik ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit.
Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar: er zijn nog maar tien bloggers die Libelle Lekker! ervan trachten te overtuigen dat zij de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van Vlaanderen zijn, EN IK BEN ER EENTJE VAN!
Nu, ik doe ook effectief alles met passie, en ik ben heel blij dat ik dat blijkbaar ook zo kan overbrengen. Ik ben nooit zomaar enthousiast, ik ben jumping up and down-enthousiast. En vandaag sta ik te springen om je mijn derde gerechtje voor de wedstrijd te tonen: een hapje in een glaasje, want dat was de opdracht.
Zoals steeds, blijf ik trouw aan mijn eigen kookstijl: met een beperkt aantal ingrediënten die je makkelijk vindt een eenvoudige bereiding maken waar je zonder schuldgevoel van kan smullen. De verrassing zit hem bij mij vaak in de combinatie, en dat is hier niet anders. Verder is het hapje helemaal veggie, wat dan weer niet zo verrassen…