Nu ja, ik
geef toe dat je eigenlijk nooit té vaak tomaat en mozzarella kan eten, maar je
kan het wél héél vaak eten. Dat heb ik de afgelopen week gedaan. Onder de
foto’s leg ik uit hoe dat kwam. Het was namelijk niet altijd mijn ‘schuld’.
Maandag:
veggie lasagne (niet zelfgemaakt)
Vanwege
een ‘evenement’ op het werk, hadden mijn bazen voor ’s middags een Italiaans
buffet besteld. Daar was zo veel van over dat ik restjes meekreeg naar huis.
Deze veggie lasagne zag er tegen ’s avonds niet meer uit (als lasagne), maar hij was best wel
lekker.
Dinsdag: soja-balsamicogroentjes (Slim Concept-recept)
Op dinsdag
ging ik bij m’n schoonmoeder koken voor Slim Concept. Het receptje postte ik
vorige week al. Omwille van de Dagen Zonder Vlees at ikzelf uiteraard alleen de
groentjes, eerlijk waar.
Woensdag: tomaat-mozzarella
Donderdag: lasagne met pompoen en appel
Een
aangepast receptje van de Appie (of moet je Albert Heijn zeggen als je niet van
Nederland bent?) Ik was grote fan, maar toen ik Merlot zijn appeltjes tussen de
lasagne uit zag vissen, bedacht ik me dat ik misschien toch maar eens wat
minder vaak fruit in hoofdgerechten moet verstoppen. Hij heeft zijn
appelstukjes wel als nagerechtje opgegeten, de lieverd.
Vrijdag: tomaat-mozzarella met avocado en aardbeien
Vrijdag is bij ons boodschappendag.
Aangezien Merlot die avond alweer moest werken kon ik echt kiezen waarin ik zin
had. Dat bleek avocado te zijn. En wat past goed bij avocado? Juist ja… No carb nommings!
Zaterdag: tomaat-mozzarella met gegrilde groenten en sla
Instagram-foto
Op zaterdag ging ik een hele dag bakken
voor m’n verjaardagsfeestje. Ik deed dat bij Myrtille en Fandango omdat zij een
veel grotere oven hebben dan wij. Die avond maakte ik als bedankje avondeten voor
iedereen met wat ik in m’n schoonmoeders ijskast vond. En dat bleken… tomaten en mozzarella te zijn. Met een verdwaalde aubergine, courgette en een
zakje veldsla maakte ik er toch weer een beetje iets anders van dan ik op woensdag
en vrijdag al had gegeten. Het was heel lekker, maar zo kan ik dus geen nieuwe receptjes
voor m’n blog uitproberen, hé! #bloggerproblems
Zondag: High Tea-hapjes
Op zondagnamiddag gaf ik een High Tea-feestje voor m’n verjaardag. Ik
had zoveel (te veel) lekkers voorzien dat we daarna zelfs niet meer aan
avondeten kónden denken. Ik ga nog een aparte blogpost maken over m’n
verjaardag, maar op de foto hierboven zien jullie alvast een sneak preview.
Reacties
Een reactie posten