Doorgaan naar hoofdcontent

Slim Concept

Eind 2013 deed mijn schoonmoeder iets wat ik ontzettend bewonder. Ze waagde een sprong in het diepe door haar toenmalige job – en de zekerheid die daarbij hoort – op te geven en aan een nieuw avontuur te beginnen: de oprichting van haar eigen bedrijf Slim Concept.

Slim Concept begint na enkele maanden al een echt succesverhaal te worden omdat het hulp biedt bij een probleem dat veel mensen bezighoudt: hun gewicht. Slim Concept is de weg naar een slankere levenslijn. Welke weg kies jij?


1. LipoFREEZE

LipoFREEZE is een machine die vetcellen verwijdert door ze te bevriezen. De machine wordt op een bepaalde zone op je lichaam aangebracht en zorgt voor een plotse temperatuurdaling tot rond of net onder het vriespunt. Bij die temperatuur kristalliseren vetcellen. Het hele proces is voelbaar (een beetje trekkerig en koud), maar pijnloos. In de 4 tot 6 weken na de behandeling worden de vetcellen op een natuurlijke manier uit het lichaam verwijderd, via de lymfeklieren.

Na één behandeling van een bepaalde zone ben je zo’n 22% van de vetcellen op die plek kwijt. Na een tweede behandeling is dat 40% van de oorspronkelijke vetcellen. En het beste van al? Wanneer je een gezonde levensstijl aanhoudt, zie je ze nooit meer terug.

Kort samengevat: LipoFREEZE verwijdert vetcellen door ze te bevriezen, waarna ze het lichaam verlaten via de lymfeklieren.

2. i-Lipo

i-Lipo is een toestel dat het vetverbrandingsproces van het lichaam nabootst. Het is een laser die een chemisch signaal in de vetcellen veroorzaakt waardoor opgeslagen triglyceriden de cellen verlaten via de celmembranen. Triglyceriden zijn de vetten die het meest voorkomen in het lichaam. Het zijn die vetten die het lichaam gebruikt als energiebron. Wanneer je na in de eerste twee tot vier uur na de behandeling met i-Lipo 30 tot 45 minuten sport, worden de vrijgekomen triglyceriden meteen verbrand. 

Lukt het jou – om welke reden dan ook – niet om te sporten meteen na de behandeling of wil je de natuur nóg een handje helpen? Dan kan je bij Slim Concept ook een lymfedrainage laten doen.

De behandeling is volledig pijnloos, je voelt hoogstens een aangenaam warme gloed op de plek die wordt behandeld. De vetlaag kan tot 30% afnemen na één behandeling. Een optimaal resultaat behaal je na acht behandelingen. Dat resultaat blijft ook behouden, op voorwaarde dat je een gezonde levensstijl aanhoudt.

Kort samengevat: i-Lipo maakt vetcellen leeg, waarna het vrijgekomen vet meteen kan worden verbrand door te sporten.

Links: de behandeltafel
In het midden (zilveren toestel): LipoFREEZE
Rechts (witte toestel): iLipo

3. Slim Concept-dieet

Het Slim Concept-dieet is een aanzet naar een gezonde(re) levensstijl. Het dieet bestaat uit drie fases. De eerste fase is de afslank- en ontgiftingsfase en duurt 27 dagen. Tijdens die eerste fase neem je elke ochtend een ampule die het hongergevoel vermindert en de vetverbranding stimuleert. Daarnaast wordt je voedingspatroon afgestemd op het verbranden van vetten, waardoor je gewicht gaat verliezen.

De tweede fase is de stabilisatiefase en duurt 21 dagen. Tijdens die periode leer je hoe koolhydraten en vetten passen binnen een gezond voedingspatroon. En tijdens de laatste fase, ten slotte, leer je hoe je jouw nieuwe gezonde levensstijl voor altijd vasthoudt.

Kort samengevat: dankzij het Slim Concept-dieet leer je een gezonde levensstijl aan die je voor altijd kan vasthouden. Wanneer je lekker gezond leert eten, hoef je nooit meer te diëten.

Bij Slim Concept worden ook dieet- en gewoon gezonde producten verkocht, zoals kokosolie en quinoapasta.

Waarom blog ik over Slim Concept?

Na de uitleg over LipoFREEZE en i-Lipo, kan ik me voorstellen dat het dieet nogal gewoontjes klinkt. Helemaal niet sci-fi, zoals de twee machines. Toch is het stiekem mijn favoriet. Hoewel ik 100% overtuigd ben van de werking van LipoFREEZE en iLipo (omdat ik het met m’n eigen ogen heb gezien), spreekt het dieet mij het meest aan. Ik denk omdat het gewichtsverlies dan volledig je eigen verdienste is én omdat gezond (leren) koken centraal staat.

En eigenlijk is dat ook zo bij de twee machines. LipoFREEZE en i-Lipo kunnen je een heel eind op weg helpen, maar jij bent degene die het moet volhouden. Dat doe je door jezelf een gezonde levensstijl aan te leren. En daar kom ik een beetje in beeld.

Mijn schoonmoeder heeft me gevraagd of ik af en toe receptjes wil bloggen die ‘Slim Concept-proof’ zijn. Dan kan zij haar klanten naar mijn blog doorverwijzen voor inspiratie. Het is namelijk niet de bedoeling dat haar website een kookwebsite wordt. Wel, dat moest ze me absoluut geen twee keer vragen! Gezonde recepten bedenken, klaarmaken en erover schrijven, mensen tonen dat gezond eten heel lekker en gevarieerd is… Ik doe niets liever!

Zaterdag komt m’n eerste Slim Concept-recept online. Ik zet er telkens bij voor welke fase van het Slim Concept-dieet het recept geschikt is, en dan bedoel ik vooral fase 1 of 2. Alle recepten op mijn blog zijn eigenlijk geschikt voor fase 3. Ik geloof ontzettend hard in het feit dat wanneer je overwegend gezond eet, je af en toe best eens mag genieten van een ‘zonde’.

Bellen? +32 (0)476 54 51 73
Mailen? myriam@slimconcept.be

Wil je één van de drie Slim Concept-methodes proberen? Contacteer mij via amuserouge@gmail.com of mijn schoonmoeder rechtstreeks via de contactgegevens hierboven. En neem zéker eens een kijkje op haar website!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: hapje in een glaasje

Ik ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit.
Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar: er zijn nog maar tien bloggers die Libelle Lekker! ervan trachten te overtuigen dat zij de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van Vlaanderen zijn, EN IK BEN ER EENTJE VAN!
Nu, ik doe ook effectief alles met passie, en ik ben heel blij dat ik dat blijkbaar ook zo kan overbrengen. Ik ben nooit zomaar enthousiast, ik ben jumping up and down-enthousiast. En vandaag sta ik te springen om je mijn derde gerechtje voor de wedstrijd te tonen: een hapje in een glaasje, want dat was de opdracht.
Zoals steeds, blijf ik trouw aan mijn eigen kookstijl: met een beperkt aantal ingrediënten die je makkelijk vindt een eenvoudige bereiding maken waar je zonder schuldgevoel van kan smullen. De verrassing zit hem bij mij vaak in de combinatie, en dat is hier niet anders. Verder is het hapje helemaal veggie, wat dan weer niet zo verrassen…