Doorgaan naar hoofdcontent

The happy list {2}

Gisteren was International Day of Happiness en het was voor mij persoonlijk ook echt een very happy day. Dat heeft alles te maken met dat ene voornemen. Je weet wel, dat mysterieuze waarover ik nog niets kan zeggen. Het perfecte moment voor een happy list, vind ik. Dit zijn enkele van de dingen die mij de afgelopen dagen blij maakten.


1. Genieten van een superfijn dubbel verlengd verjaardagsweekend met alle mensen die ik graag zie.
2. Verwend worden met veel te veel verjaardagscadeautjes. Sorry, zei ik ‘veel te veel’? Dat kan uiteraard nooit, maar je weet wel wat ik bedoel, hé.
3. Mijn AMUSE-ketting! Mijn AMUSE-ketting! Mijn AMUSE-ketting! Geen idee waarover ik het heb? Dan moet je me volgen op Instagram!
4. Een nieuwe hobby ontdekken in een kleurboek voor volwassenen. Ik realiseer me dat dit een beetje stom klinkt. Maar dat is het niet. Echt niet!
5. Leuke nieuwe spulletjes vinden, onder andere het rokje op de foto.
6. Vriendinnetjes die me enthousiast mailen dat ze receptjes van m’n blog hebben geprobeerd en die ook bij hen thuis onwijs lekker zijn bevonden.
7. De levering van mijn veggie Smartmat-pakket.
8. In het zonnetje van en naar m’n werk kunnen fietsen.
9. Jullie, het aantal lezertjes dat maar blijft toenemen.
10. Elke dag bloggen. Ik weet niet of jullie het al gemerkt hebben, maar ik ben al heel maart stiekem met een persoonlijke blog challenge bezig. Ik ben elke dag aan het bloggen, met uitzondering van zondag, en dat heeft op één of andere manier echt iets magisch!

Fijne vrijdag iedereen! Wat maakte jou deze week blij?

Reacties

  1. Maar je hebt dan ook een heel erg leuk blog dat goed geschreven is met fijne inhoud en een leuk design! Chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben voor dagelijks bloggen. Ik lees hier veel te graag elke dag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, da's één van de mooiste complimenten die je me kan geven, Alice! Ik doe m'n best! Ik ga bij jou trouwens ook heel graag lezen. Ben al héél benieuwd naar de kleine man in je buik! :-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Wraps met aspergesla

Dit was voor ons het laatste aspergegerecht van dit seizoen. En weer eens eentje anders dan anders. Erg geschikt voor een warme zomerdag. Geniet er nog van!

Wat heb je nodig (2 personen)? 4 wraps½ pak (250 g) witte asperges½ komkommer200 g hesp3 eieren2 el mayonaise2 el Griekse yoghurtPeterselie, vers of diepvriesPeper & zoutWat moet je doen?
1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen in koud water.
2. Schil de asperges en snijd ze in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Kook de aspergeplakjes beetgaar in 2 minuten. Laat ze daarna afkoelen.
3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Snijd de hesp in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
4. Meng de mayonaise en de Griekse yoghurt in een grote kom. Roer de asperges, komkommer, eieren en hesp eronder en werk af met (verse) peterselie, peper en zout.
5. Verwarm de wraps in een pan. Schep er wat van de aspergesla op. Rol de wraps op en snijd ze doormidden.