De emotionele achtbaan waarover ik het
vorige week al had, was nog niet gedaan. Zo stonden ook deze week koken en foto’s
niet centraal. Ik vrees dus dat ik eventjes niet zo’n goede inspiratiebron ben.
Maar volgens mij zie ik een klein lichtje aan het eind van de tunnel…
Maandag:
pasta pesto
Een basilicumplantje in combinatie met
geen zin om te koken resulteert al heel snel in een pasta pesto. Lekker, dat
wel!
Dinsdag: courgettisalade
Het summum van gezond genieten! Het receptje postte ik dit weekend al. Ontzettende aanrader dit, ook als je niet op
dieet bent.
Woensdag: spinazieburger met patatas bravas en slaatje (uit
eten)
Dit is de eerste en tot nu toe enige
keer dat ik het lastig vond om tijdelijk vegetariër te zijn. Dit was letterlijk
mijn enige vegetarische optie op de kaart. Oké, er waren nog veggie dingen,
maar daar zat overal feta of een andere kaas in die ik niet lust. Ik heb er
geen foto van omdat het te donker was, maar je mist er niets aan. Het was
gewoon een spinazieburger die je zo in de supermarkt vindt met patatjes en wat
komkommer, sla en tomaat. ‘Gelukkig’ waren we na bijna anderhalf uur (!) wachten
uitgehongerd, dan smaakt alles.
Donderdag: pindarisotto
Oké, ik
weet het, dit ziet er niet uit. Maar het was wel lekker. Al twijfel ik een
beetje of ik dit recept zou bloggen. Het was namelijk ook héél zwaar. Niet zo ‘aMuse-proof’
dus… Is er iemand die absoluut dit recept wil?
Vrijdag: groentetaart (uit eten)
Deze avond was hands down de
beste van de hele week. Het was namelijk tijd voor een vrouwenavondje, àltijd
een goed idee wanneer je sip bent! We belandden in Dansing Chocola, dat weleens
goed het gezelligste ‘bruin café’ van Antwerpen zou kunnen zijn. Bovendien
werder er lekkere gerechten geserveerd door een lekkere barman. (Sorry, ik kon het niet laten.) Absoluut wel ‘aMuse-proof’,
dat! Het enige nadeel is de sfeerverlichting in zo’n cafeetjes nooit
(goede) foto’s toelaat… Sorry!
Zaterdag: asperges (bij Maure & Gourmand)
Instagram-foto
De eerste asperges van dit jaar aten we
onverwachts bij Maure & Gourmand. Die ochtend hadden we hun huisje gered
van de verdrinking. Er was een vergeten kraan-situatie die dramatische gevolgen
had kunnen hebben. Als beloning werden we uitgenodigd om die avond mee te eten.
Zondag: tomatensoep met brood
Aan wat ik heb gegeten, kan je al zien
dat ik alleen thuis was. Op één of andere manier vind ik het ‘zonde’ om voor
mezelf te koken (al heb ik de soep wel zelfgemaakt, hoor). Geen idee waarom. Respect voor alle singles die het elke dag
doen!
Reacties
Een reactie posten