Er is deze week niet echt een lijn te
trekken in wat ik heb gegeten. Van pitabroodjes, patatjes, en pasta tot soep en
Chinees. Het kwam allemaal voorbij deze
week. Misschien is de enige gemeenschappelijk factor wel dat alles
lekker was. En weet je, daar doe ik het wel voor.
Maandag: pitabroodjes met halloumi (veggie)
Maandagavond
moest ik nog weg. Daarom maakte ik deze pitabroodjes, die letterlijk in 5
minuutjes klaar waren. De smakencombinatie van wat ik er allemaal had tussen
gelegd was super. Daarom ga ik er nog een ander soort gerechtje mee bedenken.
Wordt vervolgd!
Dinsdag: patatas bravas met kip en witloofslaatje
Ik had
zin in witloof en dit was het resultaat daarvan. Lekker! Merlot was vooral blij
dat hij na de Dagen Zonder Vlees eindelijk nog eens kip kreeg.
Woensdag: maaltijdsoep (veggie)
Op woensdag werd ik ziek wakker. En ik
associeer ziek zijn altijd met soep. Jammer genoeg moest ik die voor mezelf
maken aangezien Merlot een hele dag aan het werk was in het restaurant.
Donderdag: Chinees (met Myrtille en Nankin)
Op
donderdag had ik een schoonmoeder-schoonbroerdagje. Merlot moest alweer werken
dus trok ik eropuit met m’n schoonmoeder. We gingen naar het tuincentrum,
aangezien dat omwille van de feestdag zowat het enige was dat open was. ’s
Avonds ging ik mee naar haar thuis en bestelden we Chinees (waarvan ik helaas
vergat een foto te nemen). Het was de beste Chinees die ik al heb gegeten én ze
brengen je eten daar gewoon aan huis. Dat doen ze zelfs bij ons niet, terwijl
wij in een stad wonen en zij in een dorp.
Vrijdag: spaghetti
Op vrijdag maakte ik spaghetti met verse
groentjes, op de manier waarop ook mijn mama hem maakt. Nommings!
Zaterdag: eten bij Anis & Chianti (housewarming)
Anis en Chianti hebben het mooiste
dakappartement van Lier vaarwel gezegd en zijn verhuisd naar één van de mooiste
huisjes in één van de mooiste buurten van Lier. En dat moest gevierd worden met
allerlei hapjes, drankjes en leuke mensen.
Zondag: spaghetti
Op
zondag at ik de overschot van de spaghettisaus van vrijdag. Merlot was alweer
aan het werk, dus ik was blij dat ik voor mezelf nog iets in de ijskast had
staan. Een luie zondag en koken gaan – hoewel mij dat zelf eigenlijk ook
verbaast – bij mij niet altijd goed samen.
Reacties
Een reactie posten