Doorgaan naar hoofdcontent

Currently {2014/4}

Making me happy: Het zonnetje, zomerkleedjes, zonnecrème… Ik hoop dat het warme weer een hele zomer lang in ons land blijft! Te warm bestaat voor mij niet.

Craving: Kersensnoepjes. Zo van die gesuikerde met een blaadje eraan. Er gaan maanden voorbij waarin ik geen snoepjes eet en dan plots moét ik er hebben, en dan liefst die kersjes.


Enjoying: M’n nieuwe tijdelijke job. Ik doe een maand interimwerk bij een bedrijf in Kontich. De collega’s zijn ontzettend vriendelijk en de sfeer is top, en ik merk elke dag hoe belangrijk dat is voor de motivatie. Hoewel het werk op zich vrij inspiratieloos is, ga ik toch elke ochtend zonder tegenzin de deur uit. Ook leuk is dat ik op deze manier extra veel oefening kan meepikken op het gebied van autorijden. Mijn rij-examen zal bovendien in Kontich doorgaan, dus het is mooi meegenomen dat ik het dorp nu al een beetje leer kennen.

Loving: M’n luipaardbroek! Ik wilde er al een tijd eentje, maar vond nooit dé perfecte print. Tot ik deze tegenkwam, in een winkel waar ik eigenlijk nooit kom.


Looking forward to: Het derde seizoen van Game of Thrones. Mijn vriend en ik volgen het braafjes op tv. Daardoor zitten wij momenteel nog steeds aan het eind van seizoen twee terwijl de spoilers van het vierde seizoen ons om de oren vliegen. Nu hebben we eindelijk de dvd-box van het derde seizoen kunnen lenen, waardoor we aan een kleine inhaalbeweging kunnen beginnen.

Wanting: Deze desert boots van Clarks. En neen, het feit dat je met dit weer eigenlijk open schoentjes hoort te dragen, maakt mij niks uit.


Excited about: De hele stapel boeken die nog op me ligt te wachten. Ik hoop in juli en augustus veel vakantie te kunnen nemen, zodat ik naar hartenlust boeken kan verslinden in de zon!

Misschien vind je dit ook leuk:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Wraps met aspergesla

Dit was voor ons het laatste aspergegerecht van dit seizoen. En weer eens eentje anders dan anders. Erg geschikt voor een warme zomerdag. Geniet er nog van!

Wat heb je nodig (2 personen)? 4 wraps½ pak (250 g) witte asperges½ komkommer200 g hesp3 eieren2 el mayonaise2 el Griekse yoghurtPeterselie, vers of diepvriesPeper & zoutWat moet je doen?
1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen in koud water.
2. Schil de asperges en snijd ze in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Kook de aspergeplakjes beetgaar in 2 minuten. Laat ze daarna afkoelen.
3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Snijd de hesp in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
4. Meng de mayonaise en de Griekse yoghurt in een grote kom. Roer de asperges, komkommer, eieren en hesp eronder en werk af met (verse) peterselie, peper en zout.
5. Verwarm de wraps in een pan. Schep er wat van de aspergesla op. Rol de wraps op en snijd ze doormidden.