Doorgaan naar hoofdcontent

Listography 3: wishlist

Als geld geen rol zou spelen…

1. Jawbone UP24 in de kleur Onyx
Dit eerste item is nog vrij betaalbaar en gaat er binnenkort dus ook meer dan waarschijnlijk komen. De Jawbone UP24 is een soort armband die bijhoudt hoe je slaapt, beweegt en eet. De UP24 is constant verbonden met je smartphone en stuurt je updates over je voortgang. Wanneer ik hem echt heb, zal ik er meer over vertellen.

2. Mulberry Alexa

Vrouwen en handtassen… Wat is dat toch? Ik kan het zelf niet uitleggen, maar ook ik ontkom niet aan de lokroep van het leder. Ooit had ik een Alexa lookalike. Het was mijn favoriete handtas ooit. Helaas ging ze stuk en heb ik tot nog toe nog geen vervanger gevonden waar ik evenveel van houd. Uiteraard zou de echte Alexa helemaal geweldig zijn, maar daarvoor moet ik toch eerst de Lotto winnen, vrees ik. Wanneer dat gebeurt, zou het ook nog een hele taak zijn om een kleur te kiezen: de Black Polished Buffalo with soft gold, de Evergreen & Black Silky Nappa of de Oak Polished Buffalo with soft gold.

3. Drukstoomoven (steamer) van Miele
Over het algemeen heb ik op vlak van kookgerief geen al te dure smaak. Potten van Ikea, pannen van Tefal… Dat moet hier absoluut geen Le Creuset zijn. Maar de steamer van Miele spreekt toch tot m’n verbeelding…

4. Skoda Fabia in de kleur Rosso Brunello


Ah, mijn droomautootje… Op zich absoluut niet duur voor een auto, maar ik hoop er toch eentje tweedehands op de kop te kunnen tikken. De kleur Rosso Brunello (mét een wit dakje!) is mijn favoriet, maar voor een goede occasie ben ik bereid een andere kleur te overwegen.

En wat staat op jouw wishlist als geld geen bezwaar zou vormen?

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Wraps met aspergesla

Dit was voor ons het laatste aspergegerecht van dit seizoen. En weer eens eentje anders dan anders. Erg geschikt voor een warme zomerdag. Geniet er nog van!

Wat heb je nodig (2 personen)? 4 wraps½ pak (250 g) witte asperges½ komkommer200 g hesp3 eieren2 el mayonaise2 el Griekse yoghurtPeterselie, vers of diepvriesPeper & zoutWat moet je doen?
1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen in koud water.
2. Schil de asperges en snijd ze in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Kook de aspergeplakjes beetgaar in 2 minuten. Laat ze daarna afkoelen.
3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Snijd de hesp in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
4. Meng de mayonaise en de Griekse yoghurt in een grote kom. Roer de asperges, komkommer, eieren en hesp eronder en werk af met (verse) peterselie, peper en zout.
5. Verwarm de wraps in een pan. Schep er wat van de aspergesla op. Rol de wraps op en snijd ze doormidden.