Het is alweer tijd voor enkele
hoogtepunten van wat ik de afgelopen twee weken zoal heb klaargemaakt.
Misschien deel ik binnenkort weer elke week mijn weekmenu, maar voor nu vind ik
het fijner op deze manier.
Ik besef trouwens net dat ik – heel atypisch
voor mezelf – de laatste tijd bijzonder weinig pasta’s maak. Geen idee hoe dat
komt. Pasta’s eet ik nog steeds het allerliefst en ik mis ze eigenlijk beetje.
Tijd om ze weer wat vaker op het menu te zetten dus! Ondertussen zie en lees je
hieronder wat ik dan wel at.
Courgetti bolognaise met balletjes
Dit
recept maakte ik speciaal voor Slim Concept. Je zag het recept al voorbijkomen
op m’n blog. Heb jij weleens spaghetti
van courgette gemaakt? Eet jij het liever warm of koud?
Couscoussalade met kip
Een couscoussalade geïnspireerd op het
kookboek ‘Salade’ van Mindy Fox. Mijn review over het kookboek lees je hier. En
het recept uit het kookboek en mijn aangepast recept vind je hier.
Pasta met paprika en prei
Met de overschot van de saus van dit gerecht (die nog steeds in de diepvries zat) maakte ik deze heel smaakvolle (maar
niet zo fotogenieke) pasta.
Salade met meloen en ham
Een simpele salade voor mezelf. Wanneer mijn
vriend niet thuis eet, maak ik vaak iets heel eenvoudigs voor mezelf. Ik maakte
er meteen een nieuwe categorie van voor m’n blog: snelle en simpele recepten
die je amper ‘recept’ kan noemen. Jullie reacties op deze salade maakten me
trouwens heel blij!
Zalm-preiquiche
Een lekkere en ontzettend vullende
quiche zonder room. Goedgekeurd door m’n vriend en shcoonbroertje. Wat is jouw favoriete combinatie voor een
quiche?
Bladerdeegpizza Caprese
Dit is eigenlijk ook zo’n receptje dat
je amper zo kan noemen. Heel snel, heel lekker, maar helaas niet zo healthy. Nu ja, voor af en toe kan het
best. Zeker als je er een gezonde salade bij eet.
Reacties
Een reactie posten