Na een kleine twee weken verdrinken in schooltaken
heb ik me opnieuw naar de oppervlakte weten te spartelen, en weet je wat? Het
is al volop oktober! De hoogste tijd om nog eens te delen wat we de afgelopen
tijd zoal hebben gegeten.
Pasta met dillepesto, courgette en zalm
In
dit bord kwamen heel veel smaken samen. Als je erg van dille houdt, is dit een
aanrader!
Snijbonen met
cordon bleu en patatjes
De
reden waarom ik nog eens patatjes kocht: een plotse craving voor snijbonen. Om één of andere reden is dat een groente
die ik volledig over het hoofd heb gezien in al die tijd dat mijn vriend en ik
al samenwonen (ondertussen al 2 jaar en 9 maanden). De laatste keer dat ik
snijbonen at, was toen ik nog thuis woonde. En dan was op exact deze manier:
met patatjes en een cordon bleu bij. Ik deed hier trouwens nog ketchup en
mayonaise bij, zoals ik vroeger ook altijd deed. Ik was vergeten hoe lekker ik
dit vond! Op welke manier maak jij
snijboontjes klaar?
Ik vind dat de tomatensaus er op de foto heel artificieel en niet zo lekker uitziet als ze was, maar dat komt volgens mij door het licht, want ze zit echt boordevol verse tomaten. Ik deed er maar een klein scheutje passata bij, en dan alleen maar omdat dat een restje was dat op moest. Lekker! En de veggie balletjes (die ik gewoon kocht in de supermarkt) bewijzen dat vlees af en toe best nepvlees mag zijn. De Vagebond zelf zou het verschil niet proeven.
Pasta met tomatenroomsaus (veggie)
Dit
at ik twee keer. Ik maakte het voor mezelf toen ik alleen thuis was en de
overschot verdween in een potje in de diepvriezer. Later die week mocht dat
potje er weer uit omdat het o zo lekker was en ik geen zin had om naar de
winkel te gaan.
Pasta pesto tonno
Ik
stelde nog een laatste keer de boodschappen uit door te koken uit de
voorraadkast.
Witloofrolletjes
met gegratineerde puree
Nadat
ik dan toch eindelijk boodschappen had gedaan, maakte ik één van m’n vriend z’n
lievelingsmaaltjes: ‘witloof met hesp en kaassaus’. Met extra veel kaas, omdat
dat hier in huis een maatstaf is voor hoe graag ik hem zie.
Zelfgemaakte pizza
Comfort food
in het weekend!
Appeltjes uit de
oven
Met daarna
een filmpje, een fleece’je en deze gezonde avondsnack. Op zo’n momenten weet ik
weer waarom ik toch wel van de herfst houd.
Reacties
Een reactie posten