Vorige week deelde ik geen weekmenu
omdat ik toen niet zo heel veel had gekookt. Vandaag dus weer wat extra fotootjes in een overzicht
van twee weken. Nog steeds helemaal veggie natuurlijk. Cheat-dagjes heb ik nog
niet nodig gehad tijdens DZV? Doe jij ook nog mee?
Auberginetapenade
Tapenade
in de maak! Het resultaat zag je al voorbijkomen.
Champignons
Stroganoff
Ook
het recept voor deze heerlijke champignonnetjes kreeg je al. En de
D-vitamientjes zaten er gratis bij. Wij aten ze met ovenkroketjes en een ‘steak’
van Quorn (verkrijgbaar bij Carrefour). Aanrader!
Veggie pizza’s
Ik
maakte twee anders-dan-anders pizza’s met wat nog in de ijskast lag. Soms zijn
restjesdagen favoriet! De pizza’s waren trouwens zo vullend dat er genoeg over
was voor een luxelunch de volgende dag.
Gratin van zoete
aardappel
Tijd
om nog eens uit een kookboek te koken. Ik word steeds meer fan van zoete
aardappel. Ga jij ’t gerechtje ook eens proberen?
De beste veggie
spaghetti bolognaise
Ik
kon het niet laten en maakte nog eens een pot van de beste veggiespaghettisaus. Deze keer liet ik de prei weg en voegde ik wat selder en paprika
toe. Nommm!
Patatjes met
boontjes en veggie burger
Het
verhaal achter deze foto deelde ik vorige week al. Ik vond het namelijk wel eenhele eigen blogpost waard…
Wok met mangosaus
O!
Het beste (nieuwe) gerecht dat ik deze week maakte! Het recept komt er deze
week nog aan.
Project Pinterest…
Eindigen
doe ik deze keer met een minimysterie. Wat dit precies is, ontdek je vrijdag
in een nieuw rubriekje op aMuse Rouge: Project Pinterest.
Wat is het lekkerste dat jij de
afgelopen week at?
Reacties
Een reactie posten