Voor de verandering
stond deze week veel minder in het teken van het koken, en veel meer in het
teken van mijn stage. Ik heb minder tijd en energie in de eetplanning gestoken,
wat resulteert in een hoop ‘bwa-gerechtjes’. Een week zonder uitschieters.
Maar
ik heb ook goed nieuws. M’n stage gaat zó goed dat mijn stress voor het
lesgeven ondertussen zo ongeveer verwaarloosbaar is geworden. En daardoor is er
opnieuw ruimte in mijn hoofd voor andere dingen, zoals de eetplanning en mijn
blog. Snel op naar een volgende eetweek dus, wat mij betreft. Maar ik zal eerst
nog laten zien wat we deze week naar binnen werkten.
Quiche met tonijn
Ik wilde al een tijdje eens proberen
of tonijn lekker zou zijn in een quiche. Dat was het, maar niet uitzonderlijk.
Kokospasta met asperges en vis
Dit maakte ik bij m’n schoonmoeder thuis
met wat er nog in haar ijskast lag. Ik heb er helaas geen foto van.
Courgettepizza
(veggie, no carbs)
Dit
zou m’n nieuwe Project Pinterest-post worden. Helaas vond ik het niet
blogwaardig. Lekker was het absoluut. Krokant echter helemaal niet. In de
plaats van een pizza werd het een brij op je bord. Niet echt aangenaam om te
eten dus.
Wok met tofu en
pindasaus (veggie)
Liefde
voor pindakaas hier hoor. Met deze saus is àlles lekker. ‘Helaas’ pindakaas
deelde ik ze al, in dit overheerlijke recept voor gado gado.
Spaghetti
Toen
ik alleen thuis was, wat elke week minstens één keer gebeurt, flanste ik een
snelle spaghetti in elkaar waarvan ik helaas vergat een foto te nemen.
Penne met
kruidenkaas en zalm
De week eindigen deden we met een pasta-in-één-pot die op 10 minuten klaar is.
Yum, mijn ook valt direct op die wok met pindasaus. Ik ben een enorme fan van pindakaas!
BeantwoordenVerwijderenSuper dat je stage zo goed gaat! De foto van de wok trekt inderdaad het meeste aandacht, dat ziet er echt heel lekker uit :-)
BeantwoordenVerwijderenBedankt!
VerwijderenHet was gewoon gewokte tofu (die ik eens had gekruid met kippenkruiden), broccoli, wortel en rijst, met ook nog een eitje onder. En dan met die pindasaus uit het gado gado-recept. En afgewerkt met geroosterde cashewnoten.