Hé, nog eens een blogpost op aMuse Rouge?
Joah, het was eventjes stil hier op de voorgrond. Maar dat komt omdat het op de achtergrond druk is! Een nieuwe blog in elkaar knutselen is niet niks voor een (easily frustrated) HTML newbie... Ik heb hem helaas dan ook niet afgekregen voor onze reisjes.
Joah, het was eventjes stil hier op de voorgrond. Maar dat komt omdat het op de achtergrond druk is! Een nieuwe blog in elkaar knutselen is niet niks voor een (easily frustrated) HTML newbie... Ik heb hem helaas dan ook niet afgekregen voor onze reisjes.
Wanneer je dit
leest, ben ik immers met mijn vriend en zijn nonkel & tante onderweg naar
Sedan. Een cadeau van hen, nog voor het afstuderen van m’n vriend. Waarom
Sedan? Omdat daar een super lekker restaurant zou zijn in een oud fort. Ik
beschouw het liever als la gourmandise
flamande dan decadentie. Ahum.
Op
zondag komen we terug van Frankrijk en op dinsdag vertrekken we met z’n
tweetjes naar Berlijn. Amuserouge.be moet dus nog even wachten tot augustus.
Voor nu kan ik je enkel wat eetinspiratie aanbieden in een vertrouwde lay-out. Toch
ook niet slecht voor een druilerige zaterdag, hé?
Creamy One Pot Pasta (veggie)
In tegenstelling tot wat de naam doet
vermoeden, bevat deze pasta geen room. Melk verricht wonderen wanneer je er je
pasta in gaarkookt.
Spaghetti met venkel
Spaghetti met de minst favoriete
groente van m’n liefje. Je zou haast gaan denken dat ik het expres doe…
Pitapizza’s met tonijn
Koken
uit de voorraadkast op een inspiratieloze dag.
Salade met meloen
en garnalen
Ik
hartje fruit! Héérlijk zomerse combinatie dit.
Pitapizza’s met spekjes
Er
waren natuurlijk nog pitabroodjes over. Dan nog maar eens pizzaatjes. Wel met
andere ingrediënten deze keer.
Pasta Parmigiana
(veggie)
Yuhuum!
Telkens wanneer ik Parmigiana maak besef ik dat ik eigenlijk elke week Parmigiana
zou willen maken. Ik voegde trouwens eens veggie gehakt toe.
Kippenburger met kruidenmayonaise
Een idee dat ik al heel lang eens wilde uitproberen. ‘Burgers’ met kipfilet en mediterrane
groenten. Ontzettend geslaagd! Ik probeer het recept nog uit te schrijven vooraleer
we naar Berlijn vertrekken (maar ik beloof niks).
Mmm, die burgers zien er echt lekker uit! Ben al benieuwd naar het recept.
BeantwoordenVerwijderenMaar vooral: geniet van Berlijn, zo'n zalige stad (en eentje waar ik echt nog eens terug naar toe wil, al veel te lang geleden!).