Doorgaan naar hoofdcontent

amuserouge.beZou ik mijn nieuwe blog dan eindelijk publiceren? Of niet? Of toch wel? Of toch niet? Misschien wel. Maar beter niet. Of ja? Of nee? Wel, JA!


Eind augustus legde ik al uit waarom ik zo hard twijfelde of ik m’n nieuwe blog al online zou zetten of niet. Ondertussen zijn mijn meer-dan-500-blogposts nog steeds niet geredirect. Ook de SEO staat nog niet op punt. En de lay-out ervan al helemaal niet. Maar weet je wat? Dat zie jij niet. Ha!

Om mijn innerlijke perfectionist geen zenuwinzinking te bezorgen, heb ik alle blogposts die nog niet nog niet ‘af’ zijn, eventjes terug in concept gezet.

De archieven van amuserouge.be gaan momenteel dus nog maar terug tot mei 2014. Dat geeft jou al zo’n dikke 100 blogposts vol leesplezier en mij wat meer tijd om rustig mijn weg ‘verder terug’ te werken naar augustus 2012.

Hoera voor halfslachtige tussenoplossingen!

Hop, nu naar amuserouge.be, jij!

Zal ik je even wegwijs maken?

Bovenaan vind je de verschillende categorieën waarin ik m’n blogposts opdeel. Wanneer je er met de cursor overgaat, verschijnen de subcategorieën. Je kan nu ook zoeken op m’n blog door rechts bovenaan een trefwoord te typen. Het archief vind je ook in de rechter zijbalk, iets verder naar beneden. De recepten worden weergeven in receptfiches met een afvinkbare (!) ingrediëntenlijst (o, hartjes voor vinkjes!). Onderaan elke blogpost staan linkjes naar drie andere blogposts uit dezelfde categorie. En je vindt er ook knoppen om al je liefde te delen op verschillende sociale media.

Wat niet is veranderd, is dat ik nog steeds heel erg blij word van commentaar. Dus brand erop los!

Wat vind je van mijn nieuwe blog? Is ‘ie niet mooi?

Reacties

 1. Oh zo mooi!
  op bloglovin' vind ik em niet direct terug... hopelijk komt daar snel verandering in zodat ik niks hoef te missen via m'n feed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb zelf eens geprobeerd en ik vind hem nu wel terug op Bloglovin'. Misschien duurt dat altijd een paar uurtjes of zo. :-)

   Verwijderen
 2. Héél erg mooi! Ik ga hem meteen tussen de linken op mijn blog plaatsen! Proficiat! :)))

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: hapje in een glaasje

Ik ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit.
Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar: er zijn nog maar tien bloggers die Libelle Lekker! ervan trachten te overtuigen dat zij de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van Vlaanderen zijn, EN IK BEN ER EENTJE VAN!
Nu, ik doe ook effectief alles met passie, en ik ben heel blij dat ik dat blijkbaar ook zo kan overbrengen. Ik ben nooit zomaar enthousiast, ik ben jumping up and down-enthousiast. En vandaag sta ik te springen om je mijn derde gerechtje voor de wedstrijd te tonen: een hapje in een glaasje, want dat was de opdracht.
Zoals steeds, blijf ik trouw aan mijn eigen kookstijl: met een beperkt aantal ingrediënten die je makkelijk vindt een eenvoudige bereiding maken waar je zonder schuldgevoel van kan smullen. De verrassing zit hem bij mij vaak in de combinatie, en dat is hier niet anders. Verder is het hapje helemaal veggie, wat dan weer niet zo verrassen…