Doorgaan naar hoofdcontent

Bomen met pakjes onder zijn de beste bomen #projectblogboek

Eén van de 120 opdrachten uit Het Blogboek luidt: ‘Deel je wishlist voor kerst/je verjaardag/de zomer.’ Aangezien we over tien dagen alweer naast de pakjesboom zitten, leek dit mij een ideaal moment om deze opdracht uit te voeren.

Ik zou nu kunnen verkondigen dat kerstcadeautjes maar een bijkomstigheid zijn, en dat het eigenlijk gaat om het samenzijn met de mensen die je graag ziet en bla-bla-bla. Maar de waarheid is: ik houd van pakjes! Ik word ontzettend blij van àlles waar een leuk papiertje en een schattig strikje om zit.


Nu, begrijp me niet verkeerd, natuurlijk gaat het voor mij óók om de mensen, maar die mensen zie je – normaal gezien – ook vaak gewoon tijdens het jaar. Zonder pakjes is Kerstmis dan toch toch gewoon eender-welke-dag? Pak je inpakpapier er dus maar bij en snijd het alvast op maat van deze dingen:

1. Desperate Housewives seizoen 8
2. Dexter seizoen 7
3. Fitbit Flex in de kleur zwart (activiteitstracker)
4. MP3-speler
5. Hoofdtelefoon
6. Waterfles met filter voor fruit, inhoud min. 1 l
7. Crockpot slowcooker 2,4 l
8. Smoothiemaker, vb. van Princess
9. Bioscooptickets Kinepolis

Reacties

 1. In de Action kun je nu superleuke smoothiemakers/blenders kopen voor maar €15! Je draait de blender eraf, zet er een andere dop op en hopla, je hebt een drankfles voor mee naar het werk/school te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Maar ik zal eerst afwachten of er toevallig geen smotthiemaker onder de kerstboom ligt. ;-)

   Verwijderen
 2. Haha, eigenlijk is dat wel waar, dat Kerstmis zonder pakjes ook maar gewoon een familiebijeenkomst gelijk een andere is :-)
  Heb je een specifieke waterfles in gedachten? Ik heb er namelijk nog altijd geen gekocht, maar had er nooit bij stilgestaan om er eentje te nemen met een fruitfilter. Nu drink ik zelden water met een smaakje, maar als het niet teveel extra zou kosten (of met een filter die je elke x maand moet vervangen), dan is het misschien wel het overwegen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er geen specifieke in gedachten, nee. Ik ben er zelf ook nog geen tegengekomen in de winkel, maar ik weet wel dat het bestaat. Is inderdaad een leuke extra. Hoeft niet altijd, maar wel fijn dat het kan. :-) Ik zal het je laten weten als ik zelf op een goede bots!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: hapje in een glaasje

Ik ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit.
Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar: er zijn nog maar tien bloggers die Libelle Lekker! ervan trachten te overtuigen dat zij de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van Vlaanderen zijn, EN IK BEN ER EENTJE VAN!
Nu, ik doe ook effectief alles met passie, en ik ben heel blij dat ik dat blijkbaar ook zo kan overbrengen. Ik ben nooit zomaar enthousiast, ik ben jumping up and down-enthousiast. En vandaag sta ik te springen om je mijn derde gerechtje voor de wedstrijd te tonen: een hapje in een glaasje, want dat was de opdracht.
Zoals steeds, blijf ik trouw aan mijn eigen kookstijl: met een beperkt aantal ingrediënten die je makkelijk vindt een eenvoudige bereiding maken waar je zonder schuldgevoel van kan smullen. De verrassing zit hem bij mij vaak in de combinatie, en dat is hier niet anders. Verder is het hapje helemaal veggie, wat dan weer niet zo verrassen…