Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 1: all that glitters…


In mijn kast hangen zo veel kleren en ik houd zo ontzettend van shoppen dat ik net zo goed een fashionblog had kunnen beginnen. Nu, geen paniek als je hier voor de recepten komt, want een modeblog zal aMuse Rouge nooit worden. Ik houd niet zo van trends op de voet volgen, kan over kleren niet veel meer vertellen dan of ik ze al dan niet mooi vind en ik begrijp helemààl niet wat er op de catwalks gebeurt (moeten kledingstukken niet draagbaar zijn?). Maar ik wil wel iets doen met m’n liefde voor kleding. Af en toe een outfitpost lijkt me daarom een leuke middenweg. En zeg nu zelf, is er een betere outfit om daarmee te starten dan de eerste die je aanhad in een nieuw jaar?

Toen ik helemaal uitgedost voor het nieuwjaarsfeestje nog wat zat te lezen totdat we moesten vertrekken, bedacht ik me dat het zonde zou zijn om geen gebruik te maken van het laatste licht van 2014 om mijn allereerste outfit voor de blog vast te leggen. Ik riep m’n lief en samen namen we snel wat foto’s in onze straat vooraleer de duisternis het naderen van 2015 zou aankondigen. De setting is dan ook niet de mooiste die onze stad te bieden heeft, en qua poses voor de camera heb ik ook nog veel te leren, maar over de outfit zelf ben ik wel helemaal tevreden. Normaal houd ik van kleur, maar deze keer besloot ik voor all black te gaan, met als eyecatcher een glinsterend gouden sjaal. En m’n rode haren natuurlijk, die fleuren al m’n outfits op!

Armband: Esprit | Botjes: Gabor | Cardigan: H&M | Horloge: Michael Kors | Kettinkje: Swarovski | Nagellak: Ciaté Boudoir en L’Oréal Scarlet Tinsel | Oorbellen: Twice as Nice | Panty’s: Veritas | Rok: Vero Moda | Sjaal: Gallery’s | Top: New Look

Vind jij het leuk om af en toe outfitsposts op aMuse Rouge te zien? En wat vind je van de outfit op zich? Zou jij het dragen of is het niet jouw stijl?

Reacties

 1. Mooie outfit! Ik zou het dragen moest de rok langer zijn; mijn benen en billen zijn bijlange zo slank niet als die van jou, dus zo kort zou het er absoluut niet uitzien, zelfs niet met dikke zwarte kousen! :-)
  En toch ook wel jaloers op jouw haar hoor! Ik ben best wel blij met het mijne, maar de kleur is veel te onopvallend om een "accessoire" te kunnen zijn.
  Wel grappig; ik zit ook te spelen met het idee van outfitposts, zij het dan vanuit een "eco-fairtrade" perspectief. Nu ik mij heb voorgenomen om mijn kleerkast ecologischer te maken, ben ik aan het overwegen om mee te doen met "Fair wear Friday" om zo te tonen wat al wel goed is en wat nog kan verbeterd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt!

   Zeker doen, die outfitposts! Ik ben héél benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Heb al één gezien op je blog, samen met je vriend, maar die gaf niet zo heel veel prijs. :-)

   Leuke insteek ook, van dat eco-fairtrade. Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik daar zelf eigenlijk helemaal nog niet heb bij stilgestaan. Dus ik kijk er zeker naar uit om iets bij te leren!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Instagram Instants maart 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
De eerste van een nieuwe maand betekent Instagram-tijd op m’n blog. Dit was mijn maart. Ik verjaarde, ging shoppen, ondernam een heus DIY-projectje, ontdekte een nieuwe hobby, mocht Smartmat testen en kreeg een vlaag van lenteschoonmaakkriebels. De maand werd afgesloten met een weekje ziekteverlof omwille van een blokkade in m’n bovenrug.

Een onverwacht bezoekertje op het werk. M’n collega had de poort laten openstaan, waardoor dit schattige kleine konijntje plots kwam binnengehuppeld. We hebben het gevangen en opnieuw losgelaten in het wild. Dat ging bij mij een beetje gepaard met pijn in het hart, maar iedereen verzekerde me dat konijntjes het gelukkigst zijn in het wild.
Bron foto: weheartit.com
Het krioelt in de omgeving van m’n werk trouwens van de diertjes. …

Instagram Instants februari 2014

Ik vind het leuk om via fotootjes momenten te onthouden die je anders zou vergeten of dingen op te merken waar je anders geen aandacht aan zou besteden. Vluchtige momenten worden zo tijdloos. Heel gewone dingen worden bijzonder.
Dit was mijn februari. Merlot maakte een nieuwe lay-out voor mijn blog (wat vind jij ervan?) én hij bezorgde mij een verrassingsvalentijn. Ik kreeg een portie hondjesknuffels en ik kocht lage laarsjes waar ik helemaal verliefd op ben.
Zo begin ik elke ochtend: met een kom havermout waar de vitamientjes bijna uitspringen. Hier had ik mijn havermout opgeleukt met lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, dadels en noten. Tot enkele jaren geleden ontbeet ik nooit. Nu is het mijn favoriete maaltijd van de dag.
Merlot stak mijn blog in een nieuw kleedje! Ik wilde minder roos, meer rood en grotere foto’s. Ik ben heel blij met wat hij ervan heeft gemaakt. Het enige ‘jammere’ is dat ik alle blogposts van voor de themaverandering moet aanpassen aan de nieuwe lay-out. Daar ben ik st…

Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: hapje in een glaasje

Ik ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit.
Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar: er zijn nog maar tien bloggers die Libelle Lekker! ervan trachten te overtuigen dat zij de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van Vlaanderen zijn, EN IK BEN ER EENTJE VAN!
Nu, ik doe ook effectief alles met passie, en ik ben heel blij dat ik dat blijkbaar ook zo kan overbrengen. Ik ben nooit zomaar enthousiast, ik ben jumping up and down-enthousiast. En vandaag sta ik te springen om je mijn derde gerechtje voor de wedstrijd te tonen: een hapje in een glaasje, want dat was de opdracht.
Zoals steeds, blijf ik trouw aan mijn eigen kookstijl: met een beperkt aantal ingrediënten die je makkelijk vindt een eenvoudige bereiding maken waar je zonder schuldgevoel van kan smullen. De verrassing zit hem bij mij vaak in de combinatie, en dat is hier niet anders. Verder is het hapje helemaal veggie, wat dan weer niet zo verrassen…