Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 1: all that glitters…


In mijn kast hangen zo veel kleren en ik houd zo ontzettend van shoppen dat ik net zo goed een fashionblog had kunnen beginnen. Nu, geen paniek als je hier voor de recepten komt, want een modeblog zal aMuse Rouge nooit worden. Ik houd niet zo van trends op de voet volgen, kan over kleren niet veel meer vertellen dan of ik ze al dan niet mooi vind en ik begrijp helemààl niet wat er op de catwalks gebeurt (moeten kledingstukken niet draagbaar zijn?). Maar ik wil wel iets doen met m’n liefde voor kleding. Af en toe een outfitpost lijkt me daarom een leuke middenweg. En zeg nu zelf, is er een betere outfit om daarmee te starten dan de eerste die je aanhad in een nieuw jaar?

Toen ik helemaal uitgedost voor het nieuwjaarsfeestje nog wat zat te lezen totdat we moesten vertrekken, bedacht ik me dat het zonde zou zijn om geen gebruik te maken van het laatste licht van 2014 om mijn allereerste outfit voor de blog vast te leggen. Ik riep m’n lief en samen namen we snel wat foto’s in onze straat vooraleer de duisternis het naderen van 2015 zou aankondigen. De setting is dan ook niet de mooiste die onze stad te bieden heeft, en qua poses voor de camera heb ik ook nog veel te leren, maar over de outfit zelf ben ik wel helemaal tevreden. Normaal houd ik van kleur, maar deze keer besloot ik voor all black te gaan, met als eyecatcher een glinsterend gouden sjaal. En m’n rode haren natuurlijk, die fleuren al m’n outfits op!





Armband: Esprit | Botjes: Gabor | Cardigan: H&M | Horloge: Michael Kors | Kettinkje: Swarovski | Nagellak: Ciaté Boudoir en L’Oréal Scarlet Tinsel | Oorbellen: Twice as Nice | Panty’s: Veritas | Rok: Vero Moda | Sjaal: Gallery’s | Top: New Look

Vind jij het leuk om af en toe outfitsposts op aMuse Rouge te zien? En wat vind je van de outfit op zich? Zou jij het dragen of is het niet jouw stijl?

Reacties

  1. Mooie outfit! Ik zou het dragen moest de rok langer zijn; mijn benen en billen zijn bijlange zo slank niet als die van jou, dus zo kort zou het er absoluut niet uitzien, zelfs niet met dikke zwarte kousen! :-)
    En toch ook wel jaloers op jouw haar hoor! Ik ben best wel blij met het mijne, maar de kleur is veel te onopvallend om een "accessoire" te kunnen zijn.
    Wel grappig; ik zit ook te spelen met het idee van outfitposts, zij het dan vanuit een "eco-fairtrade" perspectief. Nu ik mij heb voorgenomen om mijn kleerkast ecologischer te maken, ben ik aan het overwegen om mee te doen met "Fair wear Friday" om zo te tonen wat al wel goed is en wat nog kan verbeterd worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt!

      Zeker doen, die outfitposts! Ik ben héél benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Heb al één gezien op je blog, samen met je vriend, maar die gaf niet zo heel veel prijs. :-)

      Leuke insteek ook, van dat eco-fairtrade. Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik daar zelf eigenlijk helemaal nog niet heb bij stilgestaan. Dus ik kijk er zeker naar uit om iets bij te leren!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kalkoenstoofvlees met kriekbier

Dit maakte ik met kerst bij m’n mama, maar ik vergat het simpelweg te bloggen. Aangezien volgende week de Vasten beginnen (wat voor mij betekent: Dagen Zonder Vlees), krijg je het receptje nu nog van mij. Je hebt nog een week de tijd om dit te maken. Ren maar snel naar de winkel, want het is de moeite! Stoofvlees maak je meestal niet voor twee, hé. Dit recept is voor een hele pot, genoeg voor zes personen. Of voor meerdere dagen met minder personen. Wat heb je nodig (6 personen)? 1,2 kg kalkoenstoofvlees 6 rode uien 6 teentjes knoflook 3 el lichte cassonade ( Kinnekessuiker .) 6 el rode wijnazijn 4 el maïzena 2 x 25 cl kriekbier 500 ml kippenbouillon 3 sneetjes peperkoek Mosterd 3 takjes verse tijm 3 blaadjes verse of gedroogde laurier Stoofvleeskruiden Peper & zout Bakboter Wat moet je doen? 1. Smelt een klont bakboter in een stoofpot en bak er het kalkoenstoofvlees in aan. Zorg ervoor dat het vlees niet op elkaar ligt, anders stooft het in

Kerstrecept: Varkenshaasje met druivensaus

Koken in een andere keuken dan de mijne, ik doe dat niet zo graag. Je weet niets staan. Je kan je eigen vertrouwde gerief niet gebruiken. En het ergst van al: je moet koken op een vreemd vuur. Soms heb je echter geen keuze. Op kerstavond bij de familie van je lief bijvoorbeeld. Normaal ben ik zen in de keuken, maar het kerstmaal – nu ja, het kersthoofdgerecht – voor zeven man bereiden op een vreemd vuur, dat bezorgt mij toch een beetje zenuwen. Zeker als het zo’n vuur is zonder vuur, een inductiekookplaat. *insert evil music* Ik zie graag een vlam. Ik heb voeling met een vlam. Ik weet precies hoe groot mijn vlam moet zijn om witloof te stoven. Bijvoorbeeld. Wat ik echter niet weet, is welke nummer ik daarvoor moet kiezen. Het witloof dat mijn kerstgerecht vergezelde, was dan ook niet hoe ik het wilde hebben. Ik hou van stronkjes die intact blijven, mooi gekarameliseerd zijn en hier en daar een bruin kleurtje hebben. Zeker op kerstavond. Maar Merlot zegt dat ik moet stoppen

Review kookboek Gino’s Pasta – Gino D’Acampo

Wanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om deze keer mijn favoriete Italiaanse kookboek te reviewen. Een boek vol pasta’s, mijn nummer één favoriete gerecht! Ik kocht Gino’s Pasta in 2011 op de Boekenbeurs. Toen ik het toonde aan vrienden en familie dachten ze allemaal dat ik het voor de looks van de schrijver had gekocht. Heel eerlijk? Neen! Hij doet mij zelfs niets eens iets. Ik vermeld dit er maar bij zodat je weet dat mijn lovende woorden helemaal niets met den Gino te maken hebben. Dit is gewoon één van die zeldzame kookboeken waaruit je letterlijk àlles zou willen maken. Indeling & inhoud Zoals wel meer kookboeken, begint ook dit met een korte inleiding van de auteur. Daarna volgen enkele bladzijden geschreven door voedingsdeskundige Juliette Kellow. Zij legt uit waarom pasta best past binnen een evenwichtig eetpatroon. Veel mensen hebben schri