Hoe gaat die zegswijze nu weer? Te veel
van het goede is ook niet… ehm, goed? Soit, ik weet het eigenlijk niet meer,
maar dat maakt ook niet uit, want in dit geval is het omgekeerde waar. Ik heb in
2015 tot nog toe niet zo gevarieerd, maar wel heel lekker gegeten!
Pasta tonnato
Ofte:
hoe restjes zàlig kunnen uitdraaien! Het recept volgt later deze week. Dit at
ik trouwens drie keer (maar niet vlak na elkaar), oeps!
Pasta met ragù van
runderstoofvlees
Het
leegeten van de diepvries ging verder. Met wat runderstoofvlees uit de
diepvriezer maakte ik een heerlijk rijke pastasaus met rode wijn en verse
groenten. Hiervan hebben we twee dagen gesmuld.
Snijboontjes met cordon
bleu en patatjes
Ook
de cordon bleus en de snijboontjes toverde ik uit de diepvriezer tevoorschijn. En
ik schilde onze allerlaatste aardappelen, waaronder één zoete. Ik vind het af
en toe leuk (en ook gewoon nodig) om eens alle kasten zo goed als leeg te eten.
Heb jij dat ook?
Kervelsoep (veggie)
De
maaltijdsoep bij uitstek, vind ik. Ik houd echt van de smaak van kervel. Ik heb
van deze soep ontelbare middagen en zelfs twee avonden gesmuld. Maaltijdsoepen zijn
wat mij betreft de perfecte manier om een beetje voor balans te zorgen na de
feestdagen. Let jij ook extra op wat je eet
na de feestdagen?
Witloof-appeltjescurry
Dit weekmenu sluit ik af met een golden oldie hier op aMuse Rouge, deze
keer met rijstnoedels in plaats van bulgur. Zeker maken als je dat nog niet hebt
gedaan, hoor!
Dag Veronique, ik ben via Laurens op je blog beland en wil je laten weten dat ik af en toe meelees. Ik vind je receptjes creatief en ook de aandacht voor veggie en de receptjes zonder koolhydraten vind ik top! Ik heb na het lezen van jouw review een Smartmat-proefpakket besteld dat volgende week geleverd wordt. Bedankt voor deze tip dus :) Groetjes, Isabel, ex-buurmeisje van Laurens
BeantwoordenVerwijderenSuper leuk! Bedankt om even een reactie achter te laten. :-)
VerwijderenIk hoop dat Smartmat je bevalt en dat je anders hier nog wat inspiratie kan opdoen!