Nog eens een week waarin ik bijna elke dag
heb kunnen koken. Er zijn een paar klassiekers voorbijgekomen, maar ook enkele
nieuwe toppers, waarvan ik de recepten later deze week deel. Kijk alvast mee
naar wat je kan verwachten!
Bloemkoolrijst met
zalm en yoghurtsaus (no carbs)
Oftewel:
een berg groenten met een stukje vis erbovenop. Wie zegt dat koolhydraatarme gerechten
niet vullen, daag ik uit om dit eens te maken. Wij kregen dit serieus amper op!
Het recept verschijnt overmorgen op m’n blog.
Scampi diabolique
met witloof
Ik
maakte de saus met Griekse yoghurt in plaats van room. Daarom ziet het geheel er iets
minder gebonden uit. Maar het smaakte lekker fris en was niet zo zwaar als
wanneer je room gebruikt. Het witloof voegde ik toe omdat ik belachelijk graag
witloof eet!
Bananenbrood met
appeltjes
De vier
overrijpe bananen in onze fruitmand smeekten om dit nog eens te maken. Deze
keer gebruikte ik appeltjes en rozijnen als ‘extraatje’ in plaats van chocola. Je
zou de bananen opzettelijk zwart laten worden, zo lekker!
Tomaten-groentesoep
(veggie)
Hoera voor maaltijdsoep! Boe voor het feit dat soep nooit charmant op de foto staat!
Pizza met Griekse
yoghurt
Dit
wilde ik al lang eens maken. Het is gebaseerd op een populair Pinterest-recept.
Verrassend goed gelukt, dit! Je krijgt mijn recept later deze week.
Spaghetti
Ik had een craving voor spaghetti op de dag dat ik
inkopen ging doen, dus ik bracht de ingrediënten mee en maakte mezelf en m’n
lief heel blij! Wat ik ook maak, dit blijft onze favoriet!
Koken voor mezelf: pasta
pesto (veggie)
Heel
simpel, heel snel, heel ongeïnspireerd, maar ook gewoon heel lekker! Ik gebruikte amandelen
in plaats van pijnboompitten en voegde lekker veel citroensap toe.
't Ziet er allemaal heel lekker uit, al ben ik vooral benieuwd naar de bloemkoolrijst met zalm en de scampi diabolique met witloof!
BeantwoordenVerwijderen